понедельник, 3 ноября 2008 г.

DUNYADA EN BAHALI SHEY INFORMASiYADIR

   Bundan onceki yazIda klinikamizin emekdashlarinin muxtelif olkelere seferleri zamani gordukleri faktlar oz eksini tapmishdi! Bu defe ise qezet, jurnal, internet ve ish prosesinde rastlashdigim maraqli melumatlarin bir qismini qeyd edecem.
   1)Dunya shohretli PEPSI shirketi eslinde israil keshfiyyat orqaninin CIHAD kompaniyasidir. Eger PEPSI shushesinin uzerindeki etiketi ciraraq ona kagizin ag rengli terefinden baxib PEPSI sozunu tersine oxusaq 12.9.39 ededi alinir-bu tarix onlarin soyqirim gunudur.
   2)2003-cu ilde ABSH qoshunlari Iraqa daxil olan gun Konqresin qebul etdiyi 1 qanun maraq dogurur. Bele ki, ABSH qoshunlari Iraqda olacagi muddetde prezident, vitse-prezident, senator, mer, qubernatorun herbi xidmet yashina chatmish oglanlari heqiqi herbi xidmetini birmenali shekilde Iraqda kechmelidirler. ABSH-in hazirki prezidenti Corc Bushun oglan ovladi olmadigi uchun o bu qanundan yan ote bilmishdir, ancaq diger memurlarin ovladlari hamisi bu qanuna emel edirler. Tesadufi deyil ki, hazirki vitse-prezident Dik Cheyninin ve Respublikachilar partiyasindan vitse-prezidentliye namized Sara Peylinin oglu Iraqda herbi qulluqdadir.
   3)Bu gunlerde Demokratlar partiyasindan ABSH prezidentliyine namized Barak Obamanin muselman olmasi ile bagli mesele dunya mediyasinin gundemindedir. Onun esl adinin Huseyn oldugu bildirilir. Barak erebce "muqeddes" demekdir. O-ba-ma sozunu hecalara ayirdiqda erebce "o bizden biri" ifadesi alinir. Islam alimleri ise Hz.Alinin soylediyi sozun mehz Obamaya aid oldugunu israrla qeyd edirler: 21-ci esrde Qerb dovletlerinin birinde uzun boylu,qara derili kishi hakimiyyete gelecek. Onun komandanligi altinda dunyanin en guclu ordusu olacaq. Ey muselmanlar,agah olun ki,O BIZDEN BIRIDI (O-BA-MA)
   4)Respublikachilar partiyasindan ABSH prezidentliyine namized Con Makkeyn Vyetnam muharibesinde vurushmush ve 5 il 6 ay esir qalmishdir.
   5)Absh prezidentliyine her iki namized vaxtile Azerbaycanda olmushdur.
   6)Bir chox olkelerde Mak Donalds "DUNYA TUALETLER SHEBEKESi" adlanir.
   7)60-ci illerde FBI terefinden Fidel Kastronu oldurmek uchun gonderilen killer-qadin Marina Lorens helledici anda Fidele vuruldu ve onu gullelemedi. Maraqlisi odur ki, 9 ay sonra onlarin qiz ovladi dunyaya geldi.
   8)En suretli ve keyfiyyetli internet Yaponiyadadir. 2-ci yeri Niderland, 3-cu yeri Isvech tutur. 4-cu yer Latviyaya(!) mexsusdur. Siyahida ABSH 16-ci, Rusiya 17-cidir.
   9)Dunyanin en bahali etri "CLIVE CHRISTIAN 1" etridir. Onun 30 milliqraminin qiymeti 2400 dollardir.
   10)Genish yayilan Vehabilik teriqeti ingilis keshfiyyatinin mehsuludur. Bu missiyani ilk olaraq ingilis keshfiyyatchisi Mister Hemfer heyate kechirmish ve muselman olkelerinde choxlu terefdar yigmishdir.
   11)Indiye qeder hech 1 menbede Rusiyanin Xarici ishler naziri Sergey Lavrovun milliyeti qeyd olunmayib. Sonda arxivlerdeki materiallari tedqiq ederken aydin oldu ki, o milliyetce ermenidir.
   12)Dunyada ehalinin nisbetine gore en chox Coca-Cola ichilen olke islandiyadir.

5 комментариев:

action комментирует...

Tebrikler, maraqli idi.5-ci fakt mence deqiq melumat deyil

tural комментирует...

yooo,sehv eleyirsen!butun melumatlar dogrudur.bunu neinki tv-de,hemcinin VOA-den ewitmiw+ politoloq Rasim Musabeyovdan onlarin vaxtile azerbaycana etdikleri seferin mahiyyetini oyrenmiwem(elbette ki ANS vasitesile)

tural комментирует...

tak wto rahatliqla hemin faktdan lazimi yerde istifade eleye bilersen :-)

tural комментирует...

gor senin wubhen meni ne qeder pis eledise hemin melumati tesdiqleyen fakti senin mailive gonderdim,ac oxu ve 1 daha kazimov turala wubhe etme

sabina arqutinskaya комментирует...

1ci informasiya ile xetrime deydin-israili ele pisleme!nece de olsa vetenim saylir+hemin soyqirimi senin sevimli almanlarin eleyib de